28 Mart 2012 Çarşamba

koltuk sallanıyor!..

Evime yeni gelen eleman, sallanan koltuk, Öyle rahatki bu koltuk sallandıkça insan çocukluk günlerine dönüyor, evimizin önündeki ceviz ağacındaki salıncakta sallannıyor kadar mutlu oluyorum. 

Kaneviçe örtü,

Geleneksel tezhip desenlerini andıran dikdörtgen örtümün ilk yapım aşamalarını daha önce yayınlamıştım. Kışın ayının başlarında tamamladığım bu örtünün tamamlanmış halini yayınlamak bir türlü kısmet olmamıştı.

6 Mart 2012 Salı

bir İstanbul Hatırası:

en sevdiklerimden biridir tiyatro izlemek.. kimse olmasa bile yalnız kaldım diye gitmemezlik edenlerden değilim.. eğer vaktim varsa giderim mutlaka..  bu sefer de nilgün ile birlikte gittik.. oyun öncesi çay muhabbet keyfi yaptık sonra da muhteşem oyunu izledik: İstanbul Hatırası... başlangıç yılı 2010 bize ancak şimdi kısmet oldu.. keşke yine izleyebilsek! kurduğum ilk cümle oldu oyun çıkışında!!!!!!!!!!

bu çanta'da geçen seneki imalatlarımdan.. saplarını ve içini başka bir çantalardan kullandım ve böylece dayanıklı saplı su geçirmez bir çantam oldu.. hemde el emeği.. hemde istanbul'da ördüğüm çanta olarak geleceğime hatıra oldu :) örneğini merak eden olursa tarif edebilirim..

sevgiler...

5 Mart 2012 Pazartesi

bardaklaşma etkinliği'nde final;


değerli blog arkadaşım madam Dö Gonç' un düzenlediği bardaklaşma etkinliğine katıldım.. ve geçtiğimiz hafta bardağımı seçip etkinlik konusuna uygun olarak içini seçtiğim objeler ve ciciler ile doldurup etkinlik arkadaşıma gönderdim..